DUBROVNIK DIGEST >> News

News >> Evo što turisti misle o plaži Banje u Dubrovniku


Evo što turisti misle o plaži Banje u Dubrovniku

/ 09 Sep, 2016 /

Čitali smo recenzije turista s Trip Advisora o plaži Banje o Dubrovniku i došli do zaključka da je najpopularnijoj plaži najveća mana previše ljudi. Brojni turisti žale se na ogromnu gužvu, i savjetuju posjetitelje da dođu rano ujutro, ako se zaista žele opustiti.

 

Nekima nije drago što su ležaljke previše približene jedna drugoj, a poneki se žale da je plaža prljava.

 

Međutim, za more imaju riječi hvale. Kažu da je čisto, te da je prekrasan pogled na grad. Ponekima smetaju pozeri na plaži.

 

Što se tiče ugostiteljske ponude, jedni smatraju da je hrana i usluga dobra, dok drugi misle da je užasna. Više-manje svi turisti naglašavaju visoke cijene, a ponekima smeta i što nema hlada.

 

Komentari su zaista podijeljeni, valjda ovisno u kojem su dijelu dana gosti bili, kao i u dobu godine. Naravno da se oni u pred i post sezoni ne žale toliko na gužvu.

 

Najbolju ocjenu, peticu, plaži Banje dalo je 35 posjetitelja Trip Advisora, a najgoru, jedinicu, plaža je dobila od njih 28.

 

Ukupna ocjena korisnika je da je plaža prosječna, i da ne spada u top turističke znamenitosti Dubrovnika koje svakako treba posjetiti.[More news]