DUBROVNIK DIGEST >> AKTIVNOSTI

AKTIVNOSTI >> Kino


Kino

[ View map ]

U Dubrovniku najnovije filmske hitove možete gledati na nekoliko mjesta. Najveće kino s najbogatijom ponudom je Cinestar koji se nalazi u uvali Lapad nedaleko od plaže i šetnice.

 

U starom gradu filmove možete gledati u kinu Sloboda koje je smješteno ispod gradskog zvonika. Na istom mjestu nalazi se pano s dnevnom ponudom filmova.

 

Na ova dva mjesta filmovi se prikazuju kroz cijelu godinu, dok tijekom sezone svoja vrata otvaraju i ljetna kina. Najimpozantnije ljetno kino zove se Slavica, a smješteno je na predjelu Boninovo. Ako se odlučite za gledanje filma u ovom kinu, iznenadit će vas prekrasno mjesto na kojemu se odvija filmska predstava. Veliko platno smješteno je između borova, a iz kina se pruža prekrasan pogled na more. Dodatni gušt gledanju najnovijih filmskim uradaka je vjetrić koji pirka s mora tako da vam neće biti vruće ni tijekom najtoplijih ljetnih večeri.

 

Lapad također ima svoje ljetno kino istoimenog naziva. Nalazi se nedaleko od hotela Kazbek. Jedno ljetno kino smješteno je unutar zidina. Zove se Jadran, a nalazi se na predjelu Iza Roka.

 

Filmovi u dubrovačkim kinima prikazuju se na izvornom jeziku s hrvatskim titlovima. O aktualnom filmskom programu možete se informirati ovdje. Na našoj mapi prikazana je lokacija kina Sloboda.more texts