DUBROVNIK DIGEST >> AKTIVNOSTI

AKTIVNOSTI >> Noćni klubovi


Noćni klubovi

[ View map ]

Dubrovnik u ljetnim mjesecima na svakom koraku vrvi životom bilo da je to tijekom dana ili noću. Zabavu možete pronaći bilo gdje – na plaži, ulici, trgu...

 

Za one izbirljivije, tu su noćni klubovi ili diskoteke, kako vam je draže, koji se pune ljudima nakon što prestane radno vrijeme kafića. Dobar dio luksuznijih dubrovačkih hotela ima svoje vlastite klubove u kojima se svira glazba uživo.

 

Najviše noćnih klubova je u samom starom gradu ili oko njega. Tako se dva noćna kluba (Platanus i SkyBar) nalaze na Pilama dok je onaj najpoznatiji, Klub Revelin, smješten u istoimenoj tvrđavi – svoju lokaciju odabrao usred starog grada (vidi mapu).

 

U dubrovačkim klubovima pretežno svira aktualna elektronska glazba, a prostore diskoteka pohode najbolja svjetska Dj imena poput Fatboy Slima, Bennyja Bennasija, Fedde Le Granda i drugih.

 

Dio zabavnih prostora nalazi se na prekrasnim dubrovačkim plažama poput najpoznatijeg East Westa koji se nalazi na plaži Banje.

 

Što se tiče aktualne ponude dubrovaćkih noćnih klubova, najbolje vam je pratiti našu rubriku Dubrovnik News gdje ćete biti obaviješteni o najnovijoj ponudi zabave u gradu.

 more texts