DUBROVNIK DIGEST >> Sport, rekreacija, zdravlje

Sport, rekreacija, zdravlje >> Tenis


Tenis

U Dubrovniku je rođena teniska profesionalka Ana Konjuh. Njena obiteljska kuća nalazi se svega stotinjak metara od teniskih terena u uvali Lapad, jednog od mjesta gdje u Dubrovniku možete igrati tenis. Tereni u uvali Lapad su zemljani, a sve informacije možete dobiti na telefon 00385 20 437 355.

 

Zemljani su tereni i u Gospinom polju, nedaleko od hotela Libertas. Informacije i rezervacije možete obaviti na telefon 00 385 (0)99 33 101 99, ili e-mailom info@dubrovniktenis.com.

 

Tereni brže podloge nalaze se na Babinom kuku (beton), a ima i nešto zemljanih. Rezervacije i informacije možete dobiti na telefon 00385 (0)20 44 76 27.

 

Teren s umjetnom travom nalazi se pokraj hotela Dubrovnik Palace, a također ga možete unajmiti. Nešto je skuplji od uobičajenih cijena. Na tom su terenu često igrali holivudski glumci, i predsjednici država koji su odsjedali u predsjedničkom apartmanu tog hotela s pet zvjezdica.

 

I drugi hoteli nude najam teniskih terena poput hotela Splendid i hotela Radisson Blu u Orašcu. U okolici Dubrovnika također možete igrati tenis – od marine u Komolcu preko Plata do Cavtata.

 

Želimo vam dobar provod i malo dvostrukih servis grešaka.more texts