DUBROVNIK DIGEST >> AKTIVNOSTI

AKTIVNOSTI >> Seksi Dubrovnik


Seksi Dubrovnik

Seks turizam u Dubrovniku star je koliko i sam turizam. Ne mislimo pri tom samo na klasičnu prostituciju koja je u Hrvatskoj zabranjena, već i na takozvano galebarstvo.

 

Galebari su muškarci koji nisu ni u braku, ni u vezi, već iznova mijenjaju partnerice, ponajviše tijekom (ljetne) sezone. Međutim, galebari ne mijenjaju žene dok su s jednom – naime tada su joj u potpunosti posvećeni. Pravi su kavaliri, žena im je na prvom mjestu i sve će učiniti da se u njihovom društvu osjeća kao kraljica. U tom trenutku ne postoji niti jedna druga – ona je u centru pozornosti – sve dok ne ode s ljetovanja. Tada će je zamijeniti neka druga, i cijeli postupak se vrti u krug.

 

Dubrovački galebari jako su komunikativni, pričaju više jezika, znaju sve lokalne tajne, pa će ženama željnima ljetne avanture, biti pravi vodiči tijekom njihova ljetovanja. Iako mnoge žene znaju da su te avanture prolazne i da galebari ne misle ništa ozbiljno, svejedno se prepuštaju ljetnim čarima i s nostalgijom se sjećaju dana kad su upoznale lokalnog playboya.

 

Često se veze nastave tijekom zime kad su galebari ti koji odlaze na putovanje. Veliki dio dubrovačkih galebara nikad se nije ženio, jer zaista uživaju u tom svom poslanju, a ni žene im ne zamjeraju činjenicu što ne žele ozbiljnije vezivanje. Mnogima, kako same kažu, dovoljna je lijepa uspomena s muškarcima koji su joj vratili samopouzdanje i opustili je kako bi iznova mogla uživati u životu.

 

Dubrovačke galebare najčešće možete sresti po plažama gdje se kupaju domaći stanovnici, ali dio njih se kupa i na hotelskim plažama. Prepoznat ćete ih po samopouzdanju u prilasku ženama, preplanulom tenu i dobroj liniji koju svakodnevno održavaju. Svoje odabranice uvijek upoznaju na plažama, puno rijeđe u noćnim izlascima.

 

Plaže su inače neizostavan dio ljetnih seksualnih uzbuđenja u Dubrovnika. Mnogi parovi koji uživaju u moru i suncu, toliko se opuste da vode ljubav po dubrovačkim plažama. Nemojte se iznenaditi ako na plažama poput Kupališta ispod stare bolnice, Orsule, Gorice, Boninova, Belvederea, Betine Špilje, Cave i mnogih drugih skrivenijih mjesta s manjim brojem ljudi zateknete par kako zaneseno vodi ljubav.

 

Posebna priča je otok Lokrum, poznat i kao otok ljubavi. Njegove skrivene uvalice i šumske staze idealno su mjesto za nešto egzibicionistički nastrojene parove. Posebno je poznata gay plaža na Lokrumu gdje se parovi ponekad prepuste ljetnim strastima nošeni podivljalim hormonima.

 

Seks na javnom mjestu u Dubrovniku čest je i na plovilima, ali i u parkovima. 

 

Iako je u Hrvatskoj, pa tako i u Dubrovniku, prostitucija zabranjena, moguće je unajmiti djevojke. Cijene su im, zbog nezakonitosti, poprilično paprene.

 more texts