DUBROVNIK DIGEST >> News

News >> RODITELJI, POŽURITE - Kreću upisi za nadarenu dubrovačku djecu, koji će im omogućiti vrhunsko znanje


RODITELJI, POŽURITE - Kreću upisi za nadarenu dubrovačku djecu, koji će im omogućiti vrhunsko znanje

/ 14 Sep, 2016 /

Udruga za promicanje prirodnih znanosti Dubrovnik kreće s upisima nadarenih učenika, koji se uz predavanja vrhunskih profesora, žele dalje razvijati na područjima matematike, fizike, kemije i biologije, odnosno na poljima znanosti koja omogućuju lakše zaposlenje.

 

-Kao što i na web stranici udruge stoji mi smo grupa građana koja se ujedinila sa ciljem sustavne brige o darovitim pojedincima u područjima prirodnih znanosti, te njihovim osposobljavanjem za život i rad u kontekstu globalnih promjena u smislu konkurentnosti znanjem i kompetencijama. Ako krećete u srednju školu (ili Vaša djeca), a daroviti ste(su) iz predmeta matematika, fizika, kemija ili biologija, te želite razviti svoje potencijale, javite se na info@prirodne-znanosti-dubrovnik.com – pozivaju iz udruge.

 

Predavanja kreću u prvom tjednu listopada, a raspored predavanja, koja će se održavati u obnovljenom ljetnikovcu Bunić-Kaboga u Rijeci Dubrovačkoj, bit će objavljena krajem rujna.

 

Najviše upisnih mjesta imaju biologija i kemija. Na stranicama udruge možete vidjeti koji će profesori držati predavanja.[More news]

more texts