DUBROVNIK DIGEST >> Plaže

Plaže >> Palace


Palace

[ View map ]

Palace je stjenovita plaža ispod istoimenog luksuznog hotela. Pristup plaži kupačima koji nisu gosti hotela nije zabranjen, ali morate ići liftom kroz hotel.

 

Palace je prava luksužna plaža s bazenima u koje se voda ulijeva preko slapova. Na samom bazenu je ugostiteljski objekt gdje možete sjedati za šankom i naručivati osvježavajuća pića i koktele, a da ne izlazite iz bazena.

 

Na ovoj se plaži pretežno kupaju gosti hotela, a nemojte se iznenaditi ako vidite nekog holivudskog glumca ili neku drugu zvijezdu. Ovu plažu posjećivali su, među ostalim, Nick Nolte, John Malkovich, Kevin Spacey i Mickey Rourke.

 

Možete iznajmiti ležaljku ili suncobran, a plaže je opremljena tuševima i kabinama za presvlačenje. Također, postoji i VIP odjeljak plaže, ali na njega se naplaćuje ulaz. Pogled se ove plaže na zalaz sunca i na Elafitsko otočje je impozantan.

 

Na plaži se ljeti održavaju koncerti velikih hrvatskih i inozemnih zvijezda, među ostalim, legendarni Boney M i holivudski glumac Rade Šerbedžija sa svojim bendom. 

  • Type Stjenovito-betonska
  • Facilities Restoran, tuš, WC, ležaljke, caffe-bar, suncobrani
  • Specials Bazeni, ronjenje, tenis, wellness


more dubrovnik beaches